Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom  chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu)  na   www.nytimes.com  už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli  a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta  o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho.                                                                      CHLIEB bez miesenia   3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml)  1/4 ČL sušeného droždia  1 a 1/4 ČL soli  1 a 1/4 pohára vody  liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou   1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Komentáre
Zverejnenie komentára