Mladí mali svoju POHODU pri Trenčíne, my sme si ju vytvorili včera v obývačke. Každoročne prídu naši priatelia, aby sme oslávili narodo-meniny môjho manžela.A včera sme sa zišli 11. Ako taká futbalová 11 a práve prebiehajúci zápas MS Nemecko - Uruguaj o 3.miesto ani nikoho nezaujímal. Evidentne máme mužov zameraných na individálne športy. Bolo veselo, slnečno a pohodovo...
A k tomu dobrá hudba, víno a jedlo. Takže bola vhodná príležitosť vyskúšať Boef bourguignon od Julie Child - chutilo mi veľmi, ani príprava nebola komplikovaná - no môže byť niečo zlé ak sa hovädzie mäso varí so zeleninkou, bylinkami s 1,5 l vína?
Ako správna blogerka som jeho pripravu chcela zdokumentovať, ale kto má na to nervy...nakrájať na kocky 3 kg hovädziny - cvak, nakrájať 20 dkg slaninky a uvariť 10 minút - cvak, potom ju vysušiť a opražiť - cvak, vybrať a do výpeku dať vysušené mäsko - cvak - no uznajte...ale polepším sa :). Pekný týždeň!
Tak Peťovi všetko najlepšie - a ten recept - ten si prosím :) aj keď - nejak sa nám v rodine rozmáha vegetariánstvo...
OdpovedaťOdstrániťA opäť krásne pohodové fotečky - mňam!
Ľudka, ďakujem za Peťa, recept dodám, no čo už s tým vegetariánstvom - niekto predsa musí zachrániť našu preľudnenú a znečistenú planétu :).
OdpovedaťOdstrániť