Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Paráda, ďakujem za výlet. Videla som tam dobre fish'n'chips? Vrchol kulinárskeho umenia? :D
OdpovedaťOdstrániťKatka, správne, správne, Londýn bez fish and chips by ani nebol Londýnom, inak bolo to výborné. Pekný víkend!
OdpovedaťOdstrániťJéj,fish and chips by so si hned dala!Výlet bol určite perfektný...pekne foto.andrea
OdpovedaťOdstrániťAndrea, určite sa pokúsim urobiť fish and chips aj doma, bude to ťažké, lebo to bolo výborné s bonusovým výhľadom na rušnú a veselú krčmu oproti. Výlet bol fajn, len trochu krátky na tak veľké mesto.Pekný týždeň!
OdpovedaťOdstrániť