Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Ivanka, aj ja ti to prajem aj tvojej rodinke.
OdpovedaťOdstrániťIvanka, pravdu mas! :) Prajem Ti tiez krasny, usmiaty, stastny a zdravy novy rok :)
OdpovedaťOdstrániťHodně štěstí.zdraví a radostí v roce 2012.Libuše
OdpovedaťOdstrániťAhoj, na mojom blogu prebieha práve GIVEAWAY o zaujímavé ceny. Ak máš chuť a obätuješ pár minút, navštív môj blog a zapoj sa do Giveaway, ktorú nájdeš tu : http://ariadneella.blogspot.com/2012/01/giveaway.html
OdpovedaťOdstrániťs pozdravom Ariadneella
Dievčatá, ďakujem, tak ešte raz, pekný rok 2012!
OdpovedaťOdstrániť