mi pribudla nová kniha. Je od odvážnej mladej Slovenky Michaely, ktorá radikálne zmenila svoj život vydajom a rozhodnutím žiť v Indii. Jej blog, v ktorom nás precízne učí variť indickú kuchyňu, ale ukazuje aj bežný život v ďalekej Indii, patrí medzi moje najobľúbenejšie, klik na http://www.receptyzindie2.com/
Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
:) Ivka a bola si na krste? Viem, ze si sa pytala, ci sa bude moct fotit. Niektorych ludi som tam spoznala podla fotiek profilovych, ale teraz ma napadlo, ze ani neviem, ci si prisla.
OdpovedaťOdstrániťMiška, nebola z Košíc to je poriadna diaľka, dúfam, že si si krst užila, ja som si tvoju knižku poriadne užila.Teším sa na ďalšiu!
OdpovedaťOdstrániť