Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Som zvedavá čo s toho bude. Látočky sú veľmi krásne:)
OdpovedaťOdstrániťAjka, zatiaľ na nej usilovne pracujem, tak dúfam, že čoskoro uvidíme čo z toho bude. Aj ja som zvedavá. Pekný víkend!
OdpovedaťOdstrániťIvanka, blahoželám, vyhrala si FQ set v mojej rozdávačke! http://modernpatchwork.blogspot.sk/2013/05/we-have-winner-mame-vyherkynu.html
OdpovedaťOdstrániťProsím, ozvi sa mi, aby sme sa dohodli na poslaní ceny :)
Ďakujem, ďakujem, už som sa ti ozvala mailom! Nechce sa mi veriť!!!!!
OdpovedaťOdstrániť