Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
nadhera! uz aj ja si zacinam uvedomovat bliziace sa sviatky posledne dni.. :)
OdpovedaťOdstrániťVždy ma poteší informácia od teba, že je nový Sweet Paul. Ja som si práve včera poznačila, aké vlastnoručné drobnosti by som mohla darovať.
OdpovedaťOdstrániťAj ja si dievčatá začínam spisovať nápady na darčeky, uf,už len 37 :).
OdpovedaťOdstrániť