Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Ahoj, moc hezke, vesele ilustrace. Diky za link, zdravim, Monika
OdpovedaťOdstrániťMonika,prajem u Vás veselý Halloween!
OdpovedaťOdstrániťIvi, ako strelená cez látky som si ako prvé všimla rôzne vzory na sukni...
OdpovedaťOdstrániť:))), aj ja som ich ocenila.Prebehlo mi mysľou, že ilustrátorka sa s nimi pekne vyhrala.Pekný deň!
OdpovedaťOdstrániťIVANKO, KRÁSNÁ ILUSTRACE.
OdpovedaťOdstrániťMOC SE MI LÍBÍ.
DĚKUJI ZA NÁVŠTĚVU NA MÉM BLOGU. JSEM RÁDA, ŽE SE TI MŮJ POLŠTÁŘEK LÍBÍ. PUSŤ SE DO NĚJ, VŮBEC TO NENÍ TĚŽKÁ PRÁCE.JE TO ZÁBAVA.
MĚJ SE HEZKY A AŤ SE TI VE VŠEM DAŘÍ.
BOHDA