Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Ivi, z jesene máme rovnaké pocity. Milujem jej farby, vôbec mi nevadí sivá obloha, dážď. Práve v tomto období mávam veľa energie, pozitívneho myslenia, dobrej nálady.
OdpovedaťOdstrániťIvanka, kazde rocne obdobie ma svoje caro. Ja mam sice najradsej jar, ked sa po dlhom zimnom obdobi vsetko prebudza k zivotu, ale ani pekna tepla jesen hyriaca nadhernymi farbami nie je na zahodenie:) Velmi sa mi paci ta prva fotecka. Presne take iste kroytko , ako mas v okne som si dovliekla do Anglicka so sebou. Velmi rada ho pouzivam a casto. Mimochodom mate nadherne okolie na chalupe. A kde vlastne to nadherne miesto?
OdpovedaťOdstrániťAj ja milujem jeseň jej vôňu, farbu ...a zvlášť ak je taká ako teraz plná slnka:) ale nevadí mi ani hmla vtedy je doma táááák teplúčko s čajíkom pri knihe , alebo pri rozhovore z deťmi:)Ivanka okolie máš naozaj náááádherné tam musia byť všetky ročné obdobia eňo-ňuňo:)
OdpovedaťOdstrániťDievčatá,chalupu máme v Kojšove, čo je 36 km z Košíc z tadiaľ pochádza môj manžel. A je tam fakticky krásne, v jeseni a v zime niekedy poriadne drsne-nízke teploty,ale nádherne.Pekné dni!
OdpovedaťOdstrániťpresne tieto farby milujem aj ja! krásne :) a tá prvá foto ma preniesla niekam do mojich snov... :)
OdpovedaťOdstrániť