Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
V jednoduchosti je krása. Ta červená v kontraste so zelenou, veľmi pekné. Len ten mach z lesa. Asi by som dala z obchodu.
OdpovedaťOdstrániťOli, myslím,že stačí zájsť do lesíka za blokom, fakt :}.
OdpovedaťOdstrániťA to mám ísť zajtra do roboty a v prírode je tak pekne. Tá čokoláda ... slintám, ale neurobím, pozriem do zrkadla a odpoveď je jasná.
OdpovedaťOdstrániťDaduš, po prechádzke môžeš, nebuď na seba taká prísna!!!
OdpovedaťOdstrániť