Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Ivka, aj tebe a celej rodine prajem vela lasky, zdravia a porozumenia.
OdpovedaťOdstrániťOlinka, ďakujem, aj Vám prajem čo najkrajší rok 2016!
OdpovedaťOdstrániťIvanka prajem skore uzdravenie. Po cely rok nech sa ti dobre vodi a nech si stale zdrava, stastna a usmiata.
OdpovedaťOdstrániťAďka,ďakujem! Rovnako prajem veľa zdravia a spokojnosti!
OdpovedaťOdstrániťAďka,ďakujem! Rovnako prajem veľa zdravia a spokojnosti!
OdpovedaťOdstrániť