Preskočiť na hlavný obsah

Zbožné prianie.....








Refrain)
Here comes the sun Little darlin, here comes the sun I say, its all right, its all right
(Repeat 1)

Little Darlin its been a long cold and lonely winter, little darlin it feels like years since you've been here
(Refrain)

Little darlin the smiles have returned to the faces now little darlin it seems like years since you've been here

Little darlin its been a long cold lonely winter, little darlin it feels like years since you've been here

Here somes the sun, arent you glad to see it, I say its all right

Here comes the sun little darlin, I say Its alright

Here comes the sun, Here comes the sun I say Little Darlin, it seems like years since you've been here
Little darlin here comes the sun, its all right
You can come on out
Text přidala Gomelina
Text opravila MichioHi
Video přidala Gomelina
(refrén)
Zde přichází slunce drahoušku, zde přichází slunce
Říkám, že je to v pořádku, je to v pořádku
(opakovat 1)

Drahoušku, byla to dlouhá, studená a osamělá zima
drahoušku, je to jako léta od doby, kdy jsi tady byla

Drahoušku, vrátil se ti úsměv na tváři
Teď drahoušku, připadá mi jako léta od doby, kdy jsi tady byla

Drahoušku , byl to dlouhá, studená a osamělá zima,
drahoušku je to jako léta od doby, kdy jsi tady byla

Zde přichází slunce, nejsi ráda, že to vidíš?
Říkám, že je to v pořádku, je to v pořádku

Zde přichází slunce, Říkám, že je to v pořádku

Zde přichází slunce, Zde přichází slunce, Říkám, drahoušku, připadá mi jako léta od doby, kdy jsi tady byla
Drahoušku, zde přichází slunce, je to v pořádku
Můžeš přijít
Překlad přidala MichioHi
za preklad ďakujem:w.karaoketexty.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jemný čokoládový koláč

Dezert bohatý na antioxidačné látky, obsiahnuté v čokoláde a mastných kyselinách orechov ..... tak takto bol prezentovaný tento koláč v časopise. Keď ide v  podstate o zdravý recept, tak prečo ho nevyskúšať však? Ide o značne neformálny, domácky (vrch koláča popraskaný aj v časopise :)) suchý koláč, ktorý si žiada, aby bol podávaný s  džemom, šľahačkou, ovocím  ....

TORTA MORBIDA AL CIOCCOLATO
La Cucina Italiana 1-2/2013

300 g čokolády na varenie
170 ml mlieka
150 g cukru
80  g celozrnnej múky 
65  g masla
60  g maizeny
60  g orechov
2   vajcia
pomaranč, jedlá sóda, štipku soli

1. Čokoládu roztopíme vo vodnej lázni a následne schladíme s mliekom - v ktorom sme povarili pomarančovú kôru.
2. Maslo vyšľaháme s cukrom, 2 žĺtkami a štipkou soli. Pridáme na jemno nasekané orechy (ja som ich pomlela) roztopenú čokoládu, múku, maizenu, 1 ČL sódy a na koniec bielka vyšľahané so štipkou soli.
3. Vymažeme maslom tortovú formu (priemer 22 cm)vysypeme boky múkou, vyložíme dno papierom na pečeni…

Máte radi Čínu?

Alebo ešte lepšie Kuracie na sladkokyslo? Nemusíme vystrčiť ani nos, stačí zájsť do kuchyne a uvariť . Mám recept, ktorý je fakt výborný a bleskovo pripravený.

foto z internetu
Sweet and sour chicken


4-6 kuracich pŕs, naposledy som robila z morčacích
zemiakový alebo kukuričný škrob /maizena/
olej na smaženie
vajíčka - podľa množstva mäsa

Sladkokyslá omáčka:

4 PL kečupu
1/2 pohára octu
3/4 pohára cukru
1 PL sójovej omáčky
1 strúčik postrúhaného strúčiku cesnaku
Všetko dobre premiešame.

Kuracie mäso nakrájame na ľubovolný tvar, obalíme vo vajci a potom v maizene. Smažíme na oleji do ružova. Nedávajte veľa oleja, len tak aby sa mäso vysmažilo na rýchlo. Keď ich máme vysmažené, dáme ich do pekáča a zalejeme ich sladkokyslou omáčkou. Premiešame. Dáme do rúry na 30 minút, na 180 ° C, počas pečenia 2-3 krát premiešame.  Podávame s ryžou.



Francúzska cibuľová polievka podľa Julie Child

Polievky v zime ma bavia, u nás často nahradia aj druhé jedlo a ešte fajn zahrejú.
   Táto polievka sa zdá expresná na prípravu, ale nie je tomu tak. Cibuľku treba pomaličky a ešte raz pomaličky pražiť na masle a oleji. A po zaliatí vývarom ešte raz pomaličky a pomaličky previerať a to z jediného dôvodu, aby sme docielili silnej cibuľovej arómy hodnej pokojného zimného večera.


FRENCH ONION SOUP
            pre 6-8 osôb

5 cibulí
3 PL masla
1 PL oliv.oleja
1 ČL soli
1/4 ČL cukru - ja som dala 1 PL
3 PL hladkej múky
500 ml hovädzieho  vývaru  /ak máte zmrazený použite ho/
125 ml suchého bieleho vína - ja som dala 1 pohár
bagetky
syr, tymián, čierne korenie
3 PL koňaku - ja som nedala
tvrdý syr- 1  1/2 pohára-nastrúhaný

1. Cibuľu nakrájame na plátky.
2. V hrnci roztopíme maslo + olej. Dáme doň nakrájanú cibuľu a dusíme cca 15 minút pod pokrievkou.
    Ak je jemne zlato hnedá pridáme soľ a cukor až do úplného skaramelizovania cca 30 - 40 minút.
3.  Ak je cibuľa krásne karamelová pridáme k n…