a možno aj na film dôjde. Pekný víkend!
Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Hm, to znie naozaj príjemne
OdpovedaťOdstrániťSuper počúvaníčko :).... ďakujem za typ. Včera sme boli v kine na premiéru Klaunov .... no oddychovka to nie ... ale hodnotné to bolo ... celkový počet ľudí v kina na premiére: max. 15. No comment.
OdpovedaťOdstrániťJavy Patch, to som rada :).
OdpovedaťOdstrániťZuzi, :) tak na revanš, dík za Klaunov. Dievčatá, peknú 1.adventnú nedeľu prajem!
My sme si nakoniec pozreli Nočný vlak do Lisabonu. Uvidím, čo prinesie druhá adventná, ale také allenovské predvianočné naladenie by sa hodilo.
OdpovedaťOdstrániťJavy Patch, diky za zaujimavy tip na novy film, akosi mi unikol z pozornosti ten Nocny vlak do Lisabonu.
OdpovedaťOdstrániť