piatok, 20. decembra 2013

V plnej poľnej

 hlásim jednu dávku linecko špaldového úspešne upečeného o druhej medveďo labkovej sa radšej nebudem vyjadrovať, to tak niekedy dopadne, keď Heru vymením za maslo, práškový za práškový hnedý .... takže zajtra pokračujeme, dúfajme, že úspešne.
A teraz trochu relaxu, trebárz prstom po opustenom ostrove :).

2 komentáre:

  1. Ivka, nevadí. Aj majster tesár sa utne. Ja som pri pečení gaštanových rohlíčkov nastavila rúru na grilovanie. Doteraz nechápem, ako sa to stalo. Rohlíčky sú trocha tvrdšie, ale kolegovia v práci chválili. (nepriznala som svoj omyl). Prajem Vám pekné Vianoce, Natálke šťastnú cestu a tebe Ivka ešte raz veľmi pekné ďakujem. (asi vieš),

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Olinka, :) možno si vymyslela nový recept na grilované gaštanové rohlíčky.Aj Vám krásne príjemné Vianoce plné pohody. Ďakujem za Ňaňu a rado sa stalo, s tvojou asistenciou kedykoľvek :).

    OdpovedaťOdstrániť