Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Kapustnica z týždňa dojedená a čokoládka na rade :-) predbehnem ťa :-)
OdpovedaťOdstrániťU nás dobublal boršč .. a jestli děláš čokoládu s čilli - tak to je paráda!! jen pozor na dávkování ♥
OdpovedaťOdstrániťAndrejka, darmo, si rýchlejšia :))).
OdpovedaťOdstrániťIvanka, boršč tiež dobrá voľba :), tak dnes som stihla na trhu kúpiť len to čilli, predávajúca ma tiež upozorňovala na dávkovanie :).Pekný víkend, dievčatá!