piatok, 21. novembra 2014

Na

sporáku mi už dobrú hodinu buble kapustnica (na zajtra)  a mne sa zachcelo ochutnať túto  mexickú čokoládu.


Recept nájdeme zajtra :), po zakúpení mandľového mlieka  TU.

3 komentáre:

  1. Kapustnica z týždňa dojedená a čokoládka na rade :-) predbehnem ťa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U nás dobublal boršč .. a jestli děláš čokoládu s čilli - tak to je paráda!! jen pozor na dávkování ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejka, darmo, si rýchlejšia :))).
    Ivanka, boršč tiež dobrá voľba :), tak dnes som stihla na trhu kúpiť len to čilli, predávajúca ma tiež upozorňovala na dávkovanie :).Pekný víkend, dievčatá!

    OdpovedaťOdstrániť