štvrtok, 9. júna 2016

Krevety

Aj vy varievate s video návodom? Pri spracovávaní kreviet, to bola priam nevyhnutnosť. Síce som natrafila na milého predavača, ktorý mi  pantomimicky na krevetke aj ukázal, ako ju správne vyčistiť, aby tie očká a črievko sme nemali aj na tanieri. Ale video na youtube to bola predsa len iná káva.
Čistenie kreviet je dosť veľká piplačka, ale pri dvadsiatej, to už išlo lepšie. A čo pri čistení na čase stratíte, pri príprave nájdete. Lebo sú za päť minút hotové. Ja som ich opražila na troche olivového oleja s kockou masla, osolila, opeprila, pridala zopár hrstí čerstvého špenátu, už nevarila, len prikryla pokrievkou,aby špenát len tak trochu zmäkol. A ľahká večera s prímorskou vôňou bola na svete.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára