Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
...na ten film sa teším aj ja :-), určite bude perfektný...
OdpovedaťOdstrániťŠulík je fajn režisér, tak snáď to bude dobré.
OdpovedaťOdstrániťJa nemusím ísť až do kina "more"
OdpovedaťOdstrániťDobrý večer, teta Iva, chcem sa opýtať či ste boli na filme. Mňa tiež veľmi zaujal, tak ma zaujíma, či by ste ho odporúčali :-)
OdpovedaťOdstrániťĎakujem
Natália
Natalka,ahoj, bola som a pol filmu prerumazgala.Film je tak smutne realisticko bezvychodiskovy,ale urcite treba vidiet,aby sme to videli aj z ineho uhla.Pekne prazdniny,pozdrav mamku.
OdpovedaťOdstrániťMamka pozdravená, chuť na film znásobená, lístky ešte stále nekúpené, ale po slovách "určite treba vidieť" som pevne rozhodnutá, že na film pôjdem.
OdpovedaťOdstrániťĎakujem ešte raz :-)