Preskočiť na hlavný obsah

Sweet Paul Jar 2011

  Včera vyšlo jarné číslo e-magazínu Sweet Paul Spring 2011 tentokrát venované najmä deťom,  ale aj nám ostaným ulahodí. Ako vždy je plné výborných receptov a inšpirácie.
Takže ak máte chuť klik na:
http://www.sweetpaulmag-digital.com/sweetpaulmag/spring2011#pg1


Look inside >
1
Spring 2011

Look inside >
52 53
Spring 2011

Look inside >
34 35
From Mormor's Kitchen

Look inside >
16 17
My Happy Dish

Look inside >
12 13
Keep Your Eye On
Look inside >
24 25
Gorg-wanna Handmade

Look inside >
68 69
My Favorite Food

Look inside >
82 83
Spring 2011

Look inside >
40 41
One for the Season

Komentáre

  1. Velmi inspirativny casopis, nadherny dizajn, jedinecne napady!!! Dakujem za info. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dorka,aj mne sa ľúbi. V archíve /back issues/ si môžeš pozrieť staré čísla.Pekný deň!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Chlieb

Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom  chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu)  na   www.nytimes.com  už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli  a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta  o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho.                                                                    CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...

Brownies

foto od môjho muža -Kojšov-ružičky na záhrade                                                               je myslím dobrá voľba na upršaný prázdninový deň. Pôvodne som síce mala zámer upiecť nejaký svieži ovocný, ale všetko ovocie bolo pojedené a v šuflíku na mňa už dlhšie poškulovali čokolády na to určené.                                                 BROWNIES                                                                                        na malý plech       ...

Banánový chlebík

máme v našej rodine všetci radi, takže ho pečiem rada a často. Tento som piekla cez víkend.  Ja ho mám rada šťavnatejší, vlhkejší. A práve tento recept patrí medzi tie mne chuťovo vyhovujúce. Tak, keď sa Vám na kuchynskej linke "povaľujú" prezreté banány, smelo do toho!                                                                           Banánový chlieb                                                                      1 pohár  = 250 ml 1 a 3/4 pohára hladkej múky 3/4 pohára trstinového cukru 1 ČL sódy bikarbóny 1/2 ČL soli 1 ČL škorice 3 banány 2 vajcia 1/2 pohára oleja nahrubo nasekaná č...