Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
a já už se táááák těším na podzim... juchůůů!! :-)
OdpovedaťOdstrániťAj ja, na teploty do 20, na huby, burčiak, husacie hody, gaštany .....:)
OdpovedaťOdstrániťahoj,
OdpovedaťOdstrániťtedy horko je pořádné,a kaštany v Brně již také reznou.No naštěstí mám podzim docela ráda tak se na něj i docela těším.Jenom že bude bývat brzy tma.
Přeji hezké, ještě letní dny.libuše.
Libuško, ďakujem.Tak ako píšeš, až na tú tmu, to nie je veľmi príjemné. Tak si to ešte užívajme a tešme sa na babie leto.
OdpovedaťOdstrániť