Preskočiť na hlavný obsah

Poznáte

PYRÉ?  Teda ako správne tušíte nie zemiakové, ale ide magazín o chutiach, farbách, vôňach a tvárach. Do piatka som o ňom ani nechýrovala, na jeho nulté číslo som  narazila pri koštovaní vínka vo  vinotéke v Košiciach. Časopis ma milo prekvapil tlačou, obsahom a mladíckym vtipom. Už som zvedavá na nové číslo.
zdroj: pyre.sk
                                                                    
Viac o časopise na:
http://www.pyre.sk/
 


všetky fotky z www.pyre.sk



Komentáre

  1. Naozaj veľmi zaujímavý časopis, tiež ho skúsim priebežne sledovať. Škoda, že v našom meste sa nikde nenachádza, ale cestou do práce by som sa na Dunajskej niekedy mohla zastaviť. Pekný začiatok týždňa, Jaroslava

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taký je trochu tajuplný, nikde som sa nedopátrala ani o cene. Tak uvidíme, čo prinesie druhé číslo. Pekný utorok!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Chlieb

Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom  chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu)  na   www.nytimes.com  už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli  a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta  o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho.                                                                    CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...

Brownies

foto od môjho muža -Kojšov-ružičky na záhrade                                                               je myslím dobrá voľba na upršaný prázdninový deň. Pôvodne som síce mala zámer upiecť nejaký svieži ovocný, ale všetko ovocie bolo pojedené a v šuflíku na mňa už dlhšie poškulovali čokolády na to určené.                                                 BROWNIES                                                                                        na malý plech       ...

Banánový chlebík

máme v našej rodine všetci radi, takže ho pečiem rada a často. Tento som piekla cez víkend.  Ja ho mám rada šťavnatejší, vlhkejší. A práve tento recept patrí medzi tie mne chuťovo vyhovujúce. Tak, keď sa Vám na kuchynskej linke "povaľujú" prezreté banány, smelo do toho!                                                                           Banánový chlieb                                                                      1 pohár  = 250 ml 1 a 3/4 pohára hladkej múky 3/4 pohára trstinového cukru 1 ČL sódy bikarbóny 1/2 ČL soli 1 ČL škorice 3 banány 2 vajcia 1/2 pohára oleja nahrubo nasekaná č...