nedeľa, 19. októbra 2014

Hubový týždeň

začalo to touto pozvánkou

a celotýždenným koštovaním húb, ktoré som v živote nejedla. Uvedomila som si, že čím o nich viac viem, tým mám pred nimi väčší rešpekt.
             Náš sobotňajší obed pozostával aj z opečených podpiniek (podpňoviek obyčajných), jednoducho opečených na oleji, posypaných trochou soli a  petržlenovou vňaťou.

3 komentáre:

  1. ja huby milujem, ale nepoznam ich...takze neriskujem zo zberom :) Verim, ze tato akcia mohla byt dobra :) pa Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ajka, boli hody, fajnové :).
    Zuzka, my zbierame 3 druhy a snáď sa nepomýlime, ako som písala, čím o nich viac viem, tým mám väčší rešpekt :).

    OdpovedaťOdstrániť