pondelok, 11. marca 2013

Zdravé varenie


to bol záverečný kurz z vianočného balíčka pre našu rodinu. Ako vo všetkom, tak aj pri jedle platí pre každého iná mierka, pre niekoho už  vynechanie mäsa z pokrmu predstavuje vrchol zdravého pokrmu, niekto potrebuje naklíčené klíčky a niekto surovú zeleninu (alebo tiež moderný Raw food).
      Myslím, že tento kurz mala viesť moja sestra (nič proti profesionálom asi tušia,že keby pritvrdili, tak kurz majú prázdny), to by bolo naozaj zdravé varenie, ale v rámci kompromisu a hesla, že všetko s mierou, sme varili zo zdravých, poväčšinou lokálnych surovín.


                                                           Zeleninové ragú s rybkou
                                        Fazuľovo-mungo-tofu šalát so (šťastným, teda za života voľne behajúcim)  kuriatkom na pare
                       Mangalica (zdravšie prasiatko) s chrenovo-jablkovou prílohou, poriadne ostrou
                                               Dezert - tofu s vanilkou a ovocím

3 komentáre:

  1. Vypadá to opravdu nádherně!! Obdivuju, jak umí někdo jídlo tak krásně naaranžovat.
    A že taky chutná, o tom nepochybuju ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ilonka, s tým mám problém tiež. V reálnom živote, keď času je málo to ide horšie, ale snažím sa, ako sa hovorí, jedlo má aj dobre vyzerať :).Pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňam všechnoto vypadá taaak skvěle!:)

    OdpovedaťOdstrániť