pondelok, 22. septembra 2014

Čokoládová torta

Túto tortu som piekla už veľa krát. Je to taká čokoládová bomba, ktorú rada a často obmieňam. Recept nájdete TU, ale nikdy som nepiekla cesto z  plnej dávky 400 g cukru  (to sa mi vidí príliš veľa), bežne 200 g, naposledy 300 g. Taktiež  rozrezať tortu sa mi podarilo nanajvýš na dva diely, tentokrát som sa s tým veľmi netrápila a rozrezala len raz  a pozor tu je tá jemná inovácia, okrem čokoládovej polevy som pridala tenký plát marcipánu (kúpený z obchodu), takže tentokrát bola čokoládovo marcipánová. A miesto čokoládových hobliniek som dala maliny.

2 komentáre:

  1. Jé, takhle pozdě v noci mi dělat chutě, to fakt není fér:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ajka, no nie je to fér, verím ti :).Po týždni by som si tiež rada dala repete :).

    OdpovedaťOdstrániť