nedeľa, 17. apríla 2011

Za humnami

  začína všetko zelenieť, aj keď na chalupe v Kojšove je to o niečo neskôr. Je ten pravý čas na čaj zo žihľavy.

 

A na mikro zastavenie sa pri práci ....


video


4 komentáre:

  1. My uz take koprivu konzumujeme par tydnu a nasusene ji mam uz poradny pytel. Delam si z ni caj ktery me pomaha proti jarnim alergiim. Dobrou chut.....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Monika, ja som si nazbierala tak na tri dávky, na chalupe sme menili strechu, takže viac času som nenašla. Ale chystám sa aj na sušenie.Pekný týždeň!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ivka, na čaj zo žihľavy som skoro zabudla. No mám kolegu, ktorý je expert čo sa čajov týka. Vďaka nemu som ochutnala niekoľko čajov a zároveň sa čo to o nich dozvedela. Jeho manželka vlastní čajovňu, takže o prísun čajov nemáme núdzu. V tomto období cestou do práce nazbiera čerstvú žihľavu a s citrónom je čaj vynikajúci. Tak na zdravie.

    OdpovedaťOdstrániť