Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Waaau! toto je super casak!!!! ani som netusila,ze taky existuje!!!! a ake krasne fotky su v nom a aj dobre vyzerajuce recepty...hmmm, jednym slovom parada!!!! to sa vzdy sa precitat na nete?
OdpovedaťOdstrániťMarianna, staršie čísla sú tiež výborné,môžeš si ich pozrieť v archíve na ich stránkach. Pekný deň!
OdpovedaťOdstrániťAj mna najviac dostali tie prekrasne fotecky. Ivanka vdaka za skvely tip.
OdpovedaťOdstrániťAďka,rado sa stalo.Môžme sa inšpirovať celú jeseň.
OdpovedaťOdstrániťAhoj Ivo, casopis vypada zajimave, jen jsem zatim spesne nakoukla ale urcite si ho proctu az budu mit vic casu, diky! A take dekuji za recepty na kolace, ja dnes zrovna take jeden pekla :) Preji pohodovy tyden, Monika,
OdpovedaťOdstrániťMoniko,aj ja som naň nemala ešte čas,aký by si zaslúžil.Tak snáď keď sa zhorší počasie.Aj tebe krásne dni!
OdpovedaťOdstrániť