Preskočiť na hlavný obsah

Ešte je horúce

nové, jesenné číslo Sweet Paul. Je fantastické, ako vždy. Kuk na:

http://www.sweetpaulmag-digital.com/sweetpaulmag/fall2011/?pg=1&pm=2&u1=friend

Komentáre

  1. Waaau! toto je super casak!!!! ani som netusila,ze taky existuje!!!! a ake krasne fotky su v nom a aj dobre vyzerajuce recepty...hmmm, jednym slovom parada!!!! to sa vzdy sa precitat na nete?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Marianna, staršie čísla sú tiež výborné,môžeš si ich pozrieť v archíve na ich stránkach. Pekný deň!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj mna najviac dostali tie prekrasne fotecky. Ivanka vdaka za skvely tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aďka,rado sa stalo.Môžme sa inšpirovať celú jeseň.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Ivo, casopis vypada zajimave, jen jsem zatim spesne nakoukla ale urcite si ho proctu az budu mit vic casu, diky! A take dekuji za recepty na kolace, ja dnes zrovna take jeden pekla :) Preji pohodovy tyden, Monika,

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moniko,aj ja som naň nemala ešte čas,aký by si zaslúžil.Tak snáď keď sa zhorší počasie.Aj tebe krásne dni!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Chlieb

Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom  chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu)  na   www.nytimes.com  už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli  a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta  o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho.                                                                    CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a premiešame. Pridáme vodu a premiešame. S miešaním to nepreháňajme, pre lepšie pochopenie si pozrite video. Potom cesto prikryjeme potravinovou fóliou a necháme v pokoji pri teplote cca 21 °C kysnúť 1

Nestihnem

Prag from Konstantin Escher on Vimeo .     toho tak veľa ako na videu, ale o čo sa za túto nedeľu v Prahe pokúsim :))) : -    vidieť a inšpirovať sa  novými výstavnými  kúskami na http://www.praguepatchworkmeeting.com/  a nemám v úmysle sa veľmi brániťnovým skladovým zásobám vo forme látok- keby ste videli tie moje, tak by ste mi to určite zakázali, však Ľudka :))),  -   dať si kávu v mojej obľúbenej kaviarni Spomienky na Afriku, vlastne už sa volá  Cafe Ebel,myslím aspoň, http://ebelcoffee.cz/cz  -   uknižkovať sa v kníhkupectve LUXOR na Václaváku http://neoluxor.cz/pobocky/palac-knih-neoluxor/ , v nedeľu otvorené do 19,00,        alebo si len tak vyložím nôžky (počasie sa má pokaziť,tak neviem-neviem) a budem pozerať na Vltavu,        tak mi prosím poprajte šťastnú cestu a naschledanou! PS: Milá moja rodina hlásim, že opäť začnem fungovať, ako sa patrí,už sa na to teším :)))!

Brownies

foto od môjho muža -Kojšov-ružičky na záhrade                                                               je myslím dobrá voľba na upršaný prázdninový deň. Pôvodne som síce mala zámer upiecť nejaký svieži ovocný, ale všetko ovocie bolo pojedené a v šuflíku na mňa už dlhšie poškulovali čokolády na to určené.                                                 BROWNIES                                                                                        na malý plech                                                  300 g kvalitnej 74% čokolády     110 g masla                                                                       3   vajcia         90 g hladkej múky      1  pohár  hnedého cukru (môžte aj 3/4 pohára)                                                                                       1 ČL prášku na pečenie                                                                         Čokoládu + maslo rozpustíme nad parou. Necháme vychladnúť. Vymixujem