škvarková, poriadne nezdravá, ale raz za čas prečo nie?
ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA
APETIT 4/2014 pre 4 osoby
200 g škvariek
2 vajcia, uvarených a nastrúhaných nahrubo
3 sterilizované uhorky
4 jarné cibuľky, biela časť nakrájaná nadrobno, zelená na kolečká+na ozdobenie
2 PL plnotučnej horčice
3 PL majonézy
soľ, čerstvo namleté čierne korenie
chlieb na podávanie
Škvarky pomelieme na jemno najlepšie na mlynčeku na mäso. Primiešame vajíčka, uhorky, nakrájanú jarnú cibuľku, horčicu a majonézu. Osolíme a opepríme podľa chuti. Ozdobíme cibuľkou, alebo čo máme. Podávame s chlebom.
ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA
APETIT 4/2014 pre 4 osoby
200 g škvariek
2 vajcia, uvarených a nastrúhaných nahrubo
3 sterilizované uhorky
4 jarné cibuľky, biela časť nakrájaná nadrobno, zelená na kolečká+na ozdobenie
2 PL plnotučnej horčice
3 PL majonézy
soľ, čerstvo namleté čierne korenie
chlieb na podávanie
Škvarky pomelieme na jemno najlepšie na mlynčeku na mäso. Primiešame vajíčka, uhorky, nakrájanú jarnú cibuľku, horčicu a majonézu. Osolíme a opepríme podľa chuti. Ozdobíme cibuľkou, alebo čo máme. Podávame s chlebom.
Taky máme rádi:-))
OdpovedaťOdstrániťJa som ju robila po prvý krát, ale môj otec bol v jej príprave preborníkom.
OdpovedaťOdstrániť