Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
mnaaam, hriby rastu aj v oktobri? ci tento rok budu v oktobri snehove zaveje, ked v lete je jesen?
OdpovedaťOdstrániťja by som išla tak rada na hríby...krásna foto
OdpovedaťOdstrániťMiška, naozaj, je to tak nejak popletené,príroda si s nami zdá sa, pohráva.Ale dúfam,že aj v októbri čosi porastie!
OdpovedaťOdstrániťVanilka,vidím,že ty máš krajšie radosti ako huby, srdečne gratulujem k prírastku!!!