Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Niekoľko kníh tohto autora som čítala. Treba byť na ne naladený. Túto som ešte nemala v ruke, snáď v lete.
OdpovedaťOdstrániťJanka, súhlasím. Preto mám rozčítané obvykle 2-3 knihy rôznych žánrov a potom po nich šiaham podľa nálady.
OdpovedaťOdstrániťJa zbožňujem Murakamiho knihy...každá je iná, dovolím si tvrdiť, že aj jeho štýl sa postupne mení/vyvíja...Nórske drevo sa mi zdalo najviac realistické, čím ale netvrdím, že je to jeho najlepšia kniha, oveľa radšej mám Kafku na pobreží, špeciálne časť o makrelách padajúcich z neba:-)
OdpovedaťOdstrániťVanilka,pamätám si z tvojho profilu,že si jeho fanúšička. Takže, díky za tvoje tipy, špeciálne sa teším na tú časť o makrelách :).
OdpovedaťOdstrániť