Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Teraz neviem, ktorá taška je krajšia. Obidve sa ti veľmi vydarili a pekne si skombinovala farby. Ružovú farbu milujem a Natálka má rada modrú. Takže u nás by boli v kurze obidve. Ivka, prajem ti pekný a u teba asi aj tvorivý víkend.
OdpovedaťOdstrániťOlinka,aj tebe pekný víkend!U mňa tvorivosť nehrozí :),ale varenie pre chlapov na chalupe- oprava pokračuje.Skoro ráno možno stihnem ten trh.
OdpovedaťOdstrániťŠikovná. Na trhu budeš asi jediná, kto neľutuje do takej tašky dať zeleninu, do takej peknej tašky.
OdpovedaťOdstrániť(ja na ten trh nechodím)
Náádherné!!!
OdpovedaťOdstrániťDadi, no nejaké bezpečnostné opatrenia si pre istotu urobím :).
OdpovedaťOdstrániťAmelie, ďakujem,veľmi.