Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
ahoj,je to pravda čas běží strašně rychle.Dnes jsem poprvé u nás v Brně spatřila havrany,naše zimní kumpány, jež tu s námi budou sdílet zimní čas až do jara. Děkuji za hezkou a milou podívanou,podzim je ve svých barvách opravdu nádherný.Přeji hezký den Libuše.
OdpovedaťOdstrániťnestíháááááááááááááááááám
OdpovedaťOdstrániťLibuška,pozdravujem Brno a pekný zbytok víkendu!
OdpovedaťOdstrániťKinga, nečudujem sa :), aj tebe pekný víkend!