Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Ďakujem krásne mamuš. Dnes sa mi zíde slovná zásoba celého sveta, mám prvú skúšku vo francúzštine z Makroekonómie, o pol siedmej večer. Padááám do školy, idem na extra hodinu (v piatok ráno, hej hou!). Musím ešte dopiť kávu a o patnásť minút sedieť v triede. Prajem rýchly piatok a pokojný víkend! Po skúške sa ozvem. Papapapa
OdpovedaťOdstrániťMa fille ***,držím palce,maman.
OdpovedaťOdstrániťsuper, páčilo sa mi to :)
OdpovedaťOdstrániťKinga,aj mne,páčia sa mi možnosti dnešných študentov,ak veľmi chcú, môžu.
OdpovedaťOdstrániť