Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Ivka, Ty mi robíš takú reklamu, a ja sa s tou Tvojou čiapkou tak flákam... Ale už na niečom pracujem, snáď po víkende budú aj nejaké výsledky - len aby som už bola z.d.r.a.v.á - Tvoja L.U.D.M.A :)
OdpovedaťOdstrániťĽudka, pevne dúfam, trochu sebecky myslím na pondelok! b.y.e. - b.y.e.
OdpovedaťOdstrániť