Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a ...
Ivka, dobre som sa pobavila a kukla som aj ostatné porovnania na blogu :).
OdpovedaťOdstrániťAj mne sa to páči, trefné symboly!
OdpovedaťOdstrániťAhoj mami :) Preposlala som to Melysse aj Mikimu, obaja Francuzi sa potesili a nepochopene mi vysvetlili. Vecer sa ozvem, prave idem do skoly. Teda skor utekam. Pekny dnik :)
OdpovedaťOdstrániťPomaličky ďalej zájdeš :), Ňaňuša.Aj tebe pekný týždeň!
OdpovedaťOdstrániťOzaj výstižné ;o)
OdpovedaťOdstrániťShira, kde ty si sa to len "zatúlala", ale nie ,ja ti len pekne ďakujem, že prechádzaš, tak pekne systematicky celý môj blog. Ozaj ďakujem.
OdpovedaťOdstrániť